PHP-Script
PHP och teknik i skön harmoni

Problem med min mobil

juli 2, 2015 16:25 by bloggsmurfen
Jag har fått ett väldigt störande problem. Min iPhone tycks inte längre kunna ansluta till mitt nätverk. Är inte 100% säker om problemet är på grund av min 3G router eller om det är min iPhone som börjar bli trött. Troligtvis det sistnämnda då mina vänner inte tycks ha några problem med nätet hemma hos mig. Och på jobbet fungerar min telefon som vanligt. Kanske är det dags att byta till en Samsung? Tar dock lite emot då jag alldeles nyligen köpte nya tillbehör till min kära iPhone. Blev ett fodralskydd och copter skärmskydd. Är kanske lite väl överdriven när det gäller att skydda min mobil, men kommer väl tacka mig själv den dagen olyckan är framme. Dock är det svårt att skydda den mot fabrikationsfel och ålderns höst.

Currently rated 2.1 by 10 people

  • Currently 2,1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 23. 2018 00:40